HTML

Friss topikok

  • Memento Mori: Az Időhöz kapcsolódó gondolatok igazán mélyen tudják érintik az ember lelkét, hisz tükröt tart a mulandósága elé... Kiváló meditációs objektum Baka István „Vadszőlő” verse is : megállítja a rohanót... (2021.12.03. 11:12) Hogy legyen értelme
  • Memento Mori: @látjátok feleim szümtükkel: :) nekem ez : www.youtube.com/watch?v=wYvxSwT1XR4 (2021.10.11. 20:36) Micsoda útjaim
  • látjátok feleim szümtükkel: @Memento Mori: Köszönöm, hogy teret adtál, és megoszthattam veled. (2020.11.02. 18:37) Érettségi 2020
  • Memento Mori: Köszönöm! :) (2020.11.02. 16:27) Ne várd meg, amíg rákényszerítenek
  • Memento Mori: @Kata`: Szia Kata`! Lehet, hogy ez a hozzáállás az egyik jellegzetessége a magyarok többségének és mint ilyen, nem valószínű, hogy érdemben változni fog. Önmagában ebből még nem feltétlen következne... (2019.03.27. 19:28) Mindig vezetőt akar

Címkék

álom (21) András (21) attila (22) béke (19) ég (19) egyedül (20) együtt (19) élet (64) elfogadás (15) elmúlás (63) emlék (35) energia (18) erdő (19) fa (22) fájdalom (18) fák (21) fehér (18) félelem (24) fény (37) fénykép (45) férfi (18) film (41) gyerek (18) György (17) halál (81) halálozás (17) hatalom (45) idő (79) kék (19) közös (16) lélek (62) Magyarország (15) múlt (33) napfény (20) (37) nyár (27) nyugalom (24) örök (29) ősz (27) pénz (19) pillanat (16) politika (41) sors (24) szabad (19) szabadság (28) szegény (15) szépség (18) szülő (17) társadalom (36) teher (16) tél (20) természet (38) (21) út (27) valóság (18) változás (33) végh (20) víz (37) zene (58) zöld (29) Címkefelhő

.

"A Mars és az Uránusz szembenállása egyfajta párkapcsolati feszültségeket tükröz. A Mars a küzdelem és erőfeszítések szimbólumaként a mérleg (sárga) jegyben állva mutatja: a világ és az én között kialakult egyensúlyi helyzet nem fenntartható, mert az egyensúly megmozdul, mozdulnia kell. Azaz az eddig kialakított – például emberek és társak közti – kapcsolatok felborulnak. Miért? Mert a beragadt, drámával és elvárásokkal fenntartott helyzet kimozdul – ami egy áldás valójában.

Ez a hétköznapok szintjén ugyanakkor hatalmas feszültségeket jelent! Ugyanis a megszokott emberi viszonyok elmozdulnak – a langyos víz, az állóvíz felforr. A kommunikáció átalakul. Tehát, a megszokott módon már nem lehet elérni a másik embert, mert a közte és az én között fennálló kapcsolat kibillent.
...
S akkor a Mars megérkezve ide a mérleg (sárga) jegybe bizony kimozdítja ezt az állandósult helyzetet, és most már – szerencsére – nem lehet a konfliktusokat elkerülni! Aki a kivárásra játszott és halogatta az emberi kapcsolatait a hiányzó negyedik láb okozta nehézség megélését, elodázta a problémákat, arra nehéz idők jönnek, hiszen nem húzhatja tovább. Valójában persze ez nem nehéz idő, hanem áldásos idő arra nézve, hogy kidobjuk a régi kanapénkat és egy rendeset szerezzünk be. Vagy ha tényleg fontos nekünk ez a kanapé, akkor LEHASALJUNK és megjavítsuk a hiányzó lábát.

Azaz TENNI kell a változásért, de ehhez először fel kell adni a KÉNYELMET! Nincs helye most 2014 első felében annak, hogy kényelmesen ücsörögjünk a megszokott energiákban. Ez nem azt jelenti, hogy nem pihenhetünk fizikai szinten, vagy nem töltődhetünk – hanem ha eljön az ideje, érdemes elengedni a megszokást! Most nincsenek kompromisszumok! Fel kell számolni minden kompromisszumot, mert a háromlábú kanapé egy kompromisszum – bármilyen nevetségesen is hangzik, valójában az ember legtöbbször ebben él. Csak mivel nagyon régóta ezt teszi, fel sem tűnik számára.

A Mars-sal szemben elhelyezkedő Uránusz a kos (piros) jegyében pedig egy hatalmas feszültséget tesz hozzá a fentiekhez: totális felhagysz a régi mintákkal, vagy az energiáid önmagad ellen fordulnak. Azaz a tehetetlenségből fakadó düh és feszültség téged fog eltemetni, megmérgez, hacsak nem alakítod át totálisan.

Az Uránusz által üzent hirtelen és felforgató hatások ki akarnak robbantani téged a megszokottból. Azaz érdemes felhagynod mindennel, ami megszokott és menekülésből teremtett kényelmi helyzet számodra. A bevezetőben utalt a kihívásokra: ezeket értettem alatta. Tehát, az első félév fényszög kapcsolatai azt MUTATJÁK (nem elhozzák vagy nem hatnak!), hogy egy olyan időszak következik az életünkben, ami még az eddigieknél is felforgatóbb lesz.

De hát ezt kértük – hiszem. Aki a megszokottat és a régi mintákat választja, egyre több kihívással fogja szembetalálni magát. Egyre több ellenállással. A Mars (ami egyben a kos uralkodó bolygója) üzeni: ha nem tudod az erőidet önmagad felemeléséhez használni, akkor a világból rád támadó és elnyomó erőnek fogod megélni.

Ha tehát az ország, a környezeted, a családod nehézségeit és küzdelmeit látod, akkor egyértelmű a válasz: benned nem akar semmi sem átalakulni, megmozdulni.

Véget ért az az időszak, amikor valaki majd önmagad helyett megment téged. Sem az angyalok, sem a földönkívüliek, meg a megváltók nem jöttek és nem jönnek le, hogy helyetted megváltsanak téged. Az úgynevezett ország-vezetők sem fognak neked segíteni – ők is azzal vannak elfoglalva, hogy maguknak segítsenek. Nem fognak csak úgy neked sok-sok pénzt adni, nem fog senki sem az ötödik dimenzióba vinni. Neked, csakis neked egyedül kell tenned ÖNMAGADBAN azért, hogy átalakulj. A világ minden nehézsége és kihívása arra ösztönöz: engedd el a régi önmagadat! Ezt üzeni ez a képlet.

Ezért lehet azt mondani, hogy nehéz idők jönnek, mert az embereknek fel kell adniuk azt az elvárást, hogy majd mások megmentik őket. Fel kell adni a régi játszmákat és a régi megszokásokat. Ez bizony nehéz – persze nem az, csak kényelmetlen."

( Csillagmag; http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/senki-sem-ment-meg-teged/ )

Címkék: asztrológia feszültség düh menekülés küzdelem átalakulás kényelem megszokott elengedés tehetetlen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utel.blog.hu/api/trackback/id/tr835780771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása